Om Barnfonden

Barnfonden är en organisation som arbetar för att barn som lever under fattiga förhållanden i Afrika, Asien och Latinamerika ska få gå i skolan och få tillgång till hälso- och sjukvård. Vi ger familjer möjlighet att försörja sig själva och vi är med och skapar en långsiktig utveckling i det omgivande samhället. Vår vision är en värld där varje barn har möjlighet att utvecklas på sina egna villkor – en värld där barnen är med och skapar en bättre framtid.

Dina bidrag når fram. Barnfonden har 90-konto vilket innebär att Svensk Insamlingskontroll (SFI) kontrollerar hur insamlade medel används. Det är din garanti för att pengarna används på ett riktigt sätt.

 

Så här fungerar Gåvokatalogen

1. Välj en gåva som förändrar världen. Du kan välja att ge bort allt från myggnät till getter och skolböcker. Gåvor som förändrar livet för de barn, familjer och samhällen som tar emot dem.

2. Betala din gåva. Du betalar dina gåvor via internetbank eller med kontokort. Företag kan även välja att betala med faktura om det totala gåvobeloppet är 1 500 kr eller mer.

3. Du får ett fint gåvokort. När vi tagit emot din beställning skickar vi ett gåvokort för varje gåva till dig. Du får korten inom en vecka. Om du vill kan du välja ett digitalt gåvokort och skriva ut kortet själv eller mejla det vidare till mottagaren.

4. Din gåva kommer fram. Barnfonden levererar gåvorna till barn, familjer, skolor och byar.

 

Kontakta Barnfonden 

Hör gärna av dig till Barnfonden om du har några frågor eller funderingar. 

E-post: info@barnfonden.se 

Telefon: 040-12 18 85 

Telefontider:
Mån-Tis: 9-16
Ons: 13-16
Tor-Fre: 9-16
Lunchstängt: 12-13
 
Adress:
Barnfonden
Kattsundsgatan 15
Box 4100
203 12 Malmö